Zeil voor uw boot, schip of jacht op maat gemaakt

Met zeil creëert Seilemaaker de optimale bescherming voor uw boot, schip of jacht. We adviseren u over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een afdekzeil, kajuithoes, cabrioletkap of sloepkap. Ook verzorgen we de bekleding van kussens en zittingen. Al deze zeilen maakt Seilemaaker voor u op maat in de eigen fabricageruimte in Woubrugge.

Zeilmakerij in Woubrugge voor al uw bootbekledingen

De bekleding voor uw boot, schip of jacht moet weerbestendig zijn. Daarom werkt Seilemaaker alleen met materialen die tegen een windstootje en regenbui kunnen.

 

Bekijk een aantal voorbeelden van zeilen die wij produceren voor de watersport:

Boothoezen en kajuithoezen

Boothoezen en kajuithoezen

Een boothoes is een zeil dat uw boot of kajuit volledig afdekt. Deze hoezen kunnen gebruikt worden wanneer u de boot in een berging stalt, maar ook wanneer de boot voor langere tijd ongebruikt in het water ligt. Seilemaaker in Woubrugge maakt bootzeilen op maat.

Kuipkleden

Bootskleed

Met een bootskleed dekt u – u raadt het al – de kuip van uw boot of schip af. Het bootskleed wordt over de giek getrokken. Seilemaaker fabriceert voor u een hanteerbaar en eenvoudig te monteren bootskleed. Heeft u zeil met beschadiging? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor reparatie.

Stel uw vraag aan Seilemaaker
Cabrioletkappen

Cabrioletkappen

Bescherm uzelf en uw boot ’s zomers tegen zon, regen en vuil. Seilemaaker gebruikt voor cabrioletkappen maritiem acryldoek met een PU-coating. Dankzij de dubbel gestikte en verstevigde naden gaat uw kap lang mee. Vraag een prijsopgave aan bij Seilemaaker in Woubrugge.

Buiskappen

Buiskappen/sprayhoods

Kies voor comfort aan boord met een buiskap, ontworpen door Seilemaaker. Met een buiskap, ook wel sprayhood genoemd, zit u droog aan het roer van uw boot, jacht of schip. Kies voor het mooiste resultaat met een maatwerk-kap van Seilemaaker.

Neem contact op
Foudraal

Afdekhoes

Als fervent schipper weet u dat goed materiaal belangrijk is. Uw boothoes, zonnedak of ander zeil wilt u netjes vervoeren en bewaren. Seilemaaker ontwerpt en fabriceert de ideale foudraal voor uw zeilen. Op maat gemaakt, van weerbestendig materiaal.

Bimini-zeil

Bimini-zeil

Wilt u een zonnedak op uw zeil- of motorboot? Seilemaaker in Woubrugge ontwerpt bimini’s op maat. Eenvoudig te monteren en verwijderen. We maken uw zonnedak desgewenst met aanritsbare zij-, voor- en achterkant, voor een windvrije overkapping op uw boot. Meer weten?

Stel uw vraag aan Seilemaaker