Bestel een cabrioletkap voor uw boot bij Seilemaaker

Zeil voor transport, uw tuin of interieur

De praktische zeilen, die in de wereld van de watersport veel gebruikt worden, winnen aan populariteit op andere plekken. Bijvoorbeeld in de tuin. Daar creëert u met zeil eenvoudig een schaduwkleed, terrasoverkapping of regenscherm. Ook transportkleden, aanhangwagenkleden en zelfs gordijnen worden steeds vaker gemaakt van zeil.
 

Laat zeil voor diverse toepassingen maken in Utrecht

Zeil wordt veelal buiten gebruikt en moet dus bestand zijn tegen wind, regen en vuil. Daarom werkt Seilemaaker in Utrecht met gecoat acryldoek. Hiermee maken we sterke, weerbestendige zeilen die zeer handzaam zijn.

Bekijk een aantal toepassingen voor zeil in tuinen, interieurs of de transportwereld:

 

Kies voor een terrasoverkapping van acryldoek

Schaduwkleed of terrasoverkapping

Genieten van de zon is fijn, maar soms is het ook prettig om een schaduwrijk plekje op te zoeken. Met een schaduwkleed of terrasoverkapping schermt u eenvoudig een deel van uw tuin af. Toch de stralen op uw gezicht voelen? Dan schuift u het kleed eenvoudig weg.

Seilemaaker maakt zeilen voor de watersport

Regen- en windschermen

Fijn, buiten zitten op het terras. Behalve als u in de wind zit. Met een regen- of windscherm geniet u ook van uw plekje buiten als het weer minder lekker is. De schermen worden gemaakt van gecoat acryldoek. Zo blijven ze ook bij slechte weersomstandigheden lang mooi.

Seilemaaker fabriceert zeilen voor de transportbranche

Bekleding kussens

Met zeil als bekledingsmateriaal voor uw buitenkussens kiest u voor een weerbestendige, onderhoudsvriendelijke oplossing. Het zeil is in veel kleuren leverbaar, zodat de kussens passen bij uw tuinmeubilair. Meer weten? Neem contact op.

Bestel een doorwerksysteem voor uw steiger

Afdekzeil

Heeft u tuinmeubilair, een barbecue of buitenkeuken? Dan is het handig deze te beschermen tegen slecht weer. Seilemaaker ontwerpt het afdekzeil op maat. Met elastiek of haken is het eenvoudig om het zeil te monteren en weer weg te halen.

Laat uw bootzeil repareren door Seilemaaker in Utrecht

Transport- en aanhangwagenzeilen

Bent u op zoek naar zeil voor uw vrachtwagen of aanhangwagen? Seilemaaker in Utrecht maakt transport- en aanhangwagenzeilen op maat. Bij het ontwerp houden we rekening met de bevestigingspunten. Zo wordt het eenvoudig voor u om het zeil te plaatsen of verwijderen.

Bootzeil nodig? Bestel het bij Seilemaaker in Utrecht

Doorwerksystemen

Laat het weer u niet tegenhouden om op de steiger te werken. De doorwerksystemen van Seilemaaker zorgen ervoor dat u altijd droog en uit de wind aan het werk kan. We maken het zeil op maat. Vraag een offerte aan voor uw steigersysteem.

Bestel een cabrioletkap voor uw boot bij Seilemaaker